Tepertős rudacskák recept

Elkészítése:
Tésztához:
Egy tálba mérjük a lisztet, a sütőport, a darált tepertőt, a tojást, a tejfölt, a zsírt, a fűszerpaprikát és a sót.
Jól összedolgozzuk, majd a cipót fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett felületen 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és egyforma csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
Tetejére:
Tetejüket lekenjük tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »