Tepertős rudacskák recept
Elkészítése:
Tésztához:
Egy tálba mérjük a lisztet, a sütőport, a darált tepertőt, a tojást, a tejfölt, a zsírt, a fűszerpaprikát és a sót.
Jól összedolgozzuk, majd a cipót fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett felületen 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és egyforma csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
Tetejére:
Tetejüket lekenjük tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









