Tepertős rudacskák recept
Elkészítése:
Tésztához:
Egy tálba mérjük a lisztet, a sütőport, a darált tepertőt, a tojást, a tejfölt, a zsírt, a fűszerpaprikát és a sót.
Jól összedolgozzuk, majd a cipót fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett felületen 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és egyforma csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
Tetejére:
Tetejüket lekenjük tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »









