Sonkás-sajtos batyu recept

Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 10 dkg pulykasonka
- 10 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint snidling (kb 1 ek mennyiséget használtam)
- só, bors
Besamelmártás:
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 150 ml tej
Tetejére:
- 1 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Készítsünk egy besamelmártást a hozzávalókból, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá az aprított sonkát, reszelt sajtot, snidlinget. Sózzuk, borsozzuk.
A tésztát vágjuk négyzet alakúra, közepére halmozzuk a masszát.
Széleit felhajtogatjuk, tojással megkenjük és 200 fokon kb 15-20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »