Sonkás-sajtos batyu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 10 dkg pulykasonka
- 10 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint snidling (kb 1 ek mennyiséget használtam)
- só, bors
Besamelmártás:
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 150 ml tej
Tetejére:
- 1 felvert FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Készítsünk egy besamelmártást a hozzávalókból, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá az aprított sonkát, reszelt sajtot, snidlinget. Sózzuk, borsozzuk.
A tésztát vágjuk négyzet alakúra, közepére halmozzuk a masszát.
Széleit felhajtogatjuk, tojással megkenjük és 200 fokon kb 15-20 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.