Sonkás-sajtos batyu recept

Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 10 dkg pulykasonka
- 10 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint snidling (kb 1 ek mennyiséget használtam)
- só, bors
Besamelmártás:
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 150 ml tej
Tetejére:
- 1 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Készítsünk egy besamelmártást a hozzávalókból, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá az aprított sonkát, reszelt sajtot, snidlinget. Sózzuk, borsozzuk.
A tésztát vágjuk négyzet alakúra, közepére halmozzuk a masszát.
Széleit felhajtogatjuk, tojással megkenjük és 200 fokon kb 15-20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »