Sonkás-sajtos batyu recept

Hozzávalók:
- 1 csomag fagyasztott leveles tészta
- 10 dkg pulykasonka
- 10 dkg reszelt sajt
- ízlés szerint snidling (kb 1 ek mennyiséget használtam)
- só, bors
Besamelmártás:
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 150 ml tej
Tetejére:
- 1 felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Készítsünk egy besamelmártást a hozzávalókból, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá az aprított sonkát, reszelt sajtot, snidlinget. Sózzuk, borsozzuk.
A tésztát vágjuk négyzet alakúra, közepére halmozzuk a masszát.
Széleit felhajtogatjuk, tojással megkenjük és 200 fokon kb 15-20 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »