Sajtos-túrós pogácsa kicsit másképpen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg sajt
- 25 dkg túró
- 15 dkg finomliszt
- 10 dkg vaj (vagy margarin)
- 1 tk só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája a kenéshez
Elkészítése:
A sajtot lereszeljük, majd egy tálba tesszük és hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve, ami a kenéshez kell.
Kézzel összegyúrjuk és lisztezett felületen kinyújtjuk nagyjából 1,5-2 cm vastagságúra. Háromszög formájúra vágjuk, majd lyukakat furunk bele, különböző nagyságúakat. Én tortadíszítő cső végével készítettem.
180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütésen) 25 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Én duplázni szoktam a hozzávalókat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »