Sajtos perec recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A liszthez adjuk a sütőport, a sót és a reszelt sajtot, elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a margarint, amivel összegyúrjuk az egészet.
Enyhén lisztezett felületen 3-4 mm vastagra nyújtjuk, majd perec formával kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Felvert tojással lekenjük, majd megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Szezámmaggal, lenmaggal, durva szemű sóval is meg lehet szórni a tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »