Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos kréker recept

Sajtos kréker
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg liszt
    • 25 dkg margarin
    • 20 dkg füstölt sajt
    • 20 dkg trappista sajt
    • 300 g natúr joghurt
    • 1 ek só
    • 1 ek egész kömény
    • 1 kk őrölt kömény
    • 1 kk őrölt szerecsendió
    • 1 kk curry

    Elkészítése:

    A sajtokat lereszeljük és egy tálba téve összekeverjük a liszttel. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és alaposan összegyúrjuk.

    Folpackba csomagoljuk és legalább 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.

    2 mm vastagra kisodorjuk, derelyevágóval háztartási keksz méretűre felvágjuk, sütőpapírral bélelt lemezre tesszük és előmelegített sütőben 210 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.

    Minél sötétebbre sül, annál ropogósabb lesz miután teljesen kihűlt, de vigyázat, ha sokáig sütjük, akkor megég!

    Dobozba téve egy hétig is eláll!

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá