Sajtos kréker recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg füstölt sajt
- 20 dkg trappista sajt
- 300 g natúr joghurt
- 1 ek só
- 1 ek egész kömény
- 1 kk őrölt kömény
- 1 kk őrölt szerecsendió
- 1 kk curry
Elkészítése:
A sajtokat lereszeljük és egy tálba téve összekeverjük a liszttel. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és alaposan összegyúrjuk.
Folpackba csomagoljuk és legalább 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.
2 mm vastagra kisodorjuk, derelyevágóval háztartási keksz méretűre felvágjuk, sütőpapírral bélelt lemezre tesszük és előmelegített sütőben 210 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Minél sötétebbre sül, annál ropogósabb lesz miután teljesen kihűlt, de vigyázat, ha sokáig sütjük, akkor megég!
Dobozba téve egy hétig is eláll!
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.