Pizzacsónak Hawaii módra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 150 ml tej
- 150 ml víz
- 7 g szárított élesztő
- 1 ek cukor
- 60 dkg liszt
- 1 tk só
- 30 ml olaj
Tetejére:
- 4 ek ketchup
- 1 kk oregánó
- ízlés szerint sonka
- ízlés szerint ananász
- ízlés szerint sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- ízlés szerint szezámmag
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit fenti sorrendben keverjük össze. Az olajat akkor adjuk hozzá, amikor a tésztát már összegyúrtuk.
60 percig pihentetjük letakarva. Ezután a tésztát 6 részre osztjuk. Két oldalára vékony csíkban reszelt sajtot teszünk, majd az oldalakat feltekerjük és a két végét összecsípjük, így alakítva ki a csónak formát.
A közepét megkenjük ketchuppel, amibe előzőleg oregánót kevertünk. Teszünk rá sonkát, ananászt és reszelt sajtot. A széleit megkenjük tojássárgával.
Megszórjuk szezámmal, majd 190 fokra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »