Káposztás pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt,
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejfel,
- 1,5 dl tejben megfuttatot 3 dkg élesztö
- 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsir
- 1 közepes fej káposzta lereszelve,olajon megpiritva,borsozva
- tetszés szerint só
- szezámmag
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük, megpirítjuk, borsozzuk, majd hagyjuk kihűlni. Az egyik tojássárgáját félretesszük a pogácsák megkenéséhez.
A többi hozzávalót a kihűlt káposztával együtt jól összedolgozzuk, és 30 percig kelesztjük. Ha megkelt, a tésztát kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, a tetejét a félretett tojássárgával megkenjük, megszórjuk szezámmaggal, majd 200 °C-on megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »