Káposztás pogácsa recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt,
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejfel,
- 1,5 dl tejben megfuttatot 3 dkg élesztö
- 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsir
- 1 közepes fej káposzta lereszelve,olajon megpiritva,borsozva
- tetszés szerint só
- szezámmag
Elkészítése: A káposztát le kell reszelni,megpirítani,borssal ízesíteni és ki kell hűteni.
A káposztát lereszeljük, megpirítjuk, borsozzuk, majd kihűtjük. Az egyik tojás sárgáját félretesszük a pogácsa megkenéséhez. A hozzávalókat jól összedolgozzuk és hagyjuk kelni 30 percig. Ha megkelt, kinyújtjuk, pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, a tojássárgával megkenjük és rászórjuk a szezámmagot. 200 fokon kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »