Zöldséges rakott hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéscomb csont nélkül
- 30 dkg új burgonya
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nagy doboz tejföl
- 20 dkg trappista sajt
- só,bors,delikát
Elkészítése:
A burgonya külső héját lekaparjuk, megmossuk, majd 4 felé vágjuk és kivajazott jénaiba tesszük. Rátesszük az apróra vágott paprikát és hagymát.
A tetejére ráhelyezzük a vékonyra kivert hús és paradicsomszeleteket.
Majd a befűszerezett (só,bors,delikát)tejfölt ráöntjük. Végül jó vastagon megszórjuk sajttal.
Sütőben kb. 1 órát sütjük, akkor van készen, ha sajt már jól rápirult.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »