Töltött lágya recept

Hozzávalók:
- 1 db tölteni való sertés lágya
- 3 zsemle
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- bacon
- pirospaprika
- fokhagyma
- bors
- só
- olaj
Elkészítése:
A lágya közepébe mélyedést készítünk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A bacont kockára vágva megpirítjuk.
A zsemlékhez adjuk a bacont, a fűszereket és a tojást, majd alaposan összekeverjük.
A tölteléket beletöltjük a húsúnkba és hústűvel lezárjuk, hogy ne follyon ki a töltelék.
A húst is fűszerezzük és 180 fokon 50 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »