Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött fasírt recept

Töltött fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg darált hús
    • 1 púpos tk só
    • 1 kk őrölt bors
    • 10 dkg zsemlemorzsa
    • 1 púpos ek pirospaprika
    • 4-5 gerezd fokhagyma összezúzva
    • 3 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:
    A főtt tojás és a zsemlemorzsa kivételével mindent összekeverünk.

    Két részre osztjuk, majd egy jénai tálba (vagy őzgerincformába) tesszük a massza felét és rárakjuk a főtt tojásokat. A maradék húst rátesszük, vizes kézzel formára igazítjuk.

    Megszórjuk zsemlemorzsával és szép ropogósra sütjük kb 175 fokos sütőben kb 1 óra alatt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá