Tepsis tarja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg húsos szalonna
- fél kg tarja
- fél kg burgonya
- 5 dkg vaj
- 5 gerezd fokhagyma
- majoránna
- őrölt kömény
- só, bors
Elkészítése:
A húst kb 1 cm-es darabra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük egy kis olaj hozzáadásával.
A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, megsózzuk és a tepsibe tesszük. Rátesszük a feldarabolt szalonnát és a fokhagyma gerezdeket is, majd rárakjuk a húst, a kisebb darabokra vágott vajat is és egy kis vizet, olajat öntünk alá.
Alufóliával letakarjuk és 180 fokos sütőbe toljuk.
Amikor puhára sült, levesszük az alufóliát és pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »