Tepsis tarja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg húsos szalonna
- fél kg tarja
- fél kg burgonya
- 5 dkg vaj
- 5 gerezd fokhagyma
- majoránna
- őrölt kömény
- só, bors
Elkészítése:
A húst kb 1 cm-es darabra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük egy kis olaj hozzáadásával.
A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, megsózzuk és a tepsibe tesszük. Rátesszük a feldarabolt szalonnát és a fokhagyma gerezdeket is, majd rárakjuk a húst, a kisebb darabokra vágott vajat is és egy kis vizet, olajat öntünk alá.
Alufóliával letakarjuk és 180 fokos sütőbe toljuk.
Amikor puhára sült, levesszük az alufóliát és pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »