Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes, majoránnás aprópecsenye recept

Tejszínes, majoránnás aprópecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertés lapocka, vagy pulykamell
    • 1 fej hagyma
    • 200 g főzőtejszín
    • 1 csapott evőkanál liszt
    • só, frissen őrölt bors
    • 1 csipet majoránna
    • 1 dl száraz fehérbor
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A hagymát felcsíkozzuk, a fokhagymát nagyon apróra vágjuk. A lapockát apró darabokra vágjuk.

    A hagymát kevés olajon megpároljuk, és a húst is hozzáadva, annak fehéredéséig pirítjuk. Mikor a hús kifehéredett, bort öntünk alá, megsózzuk, és megborsozzuk.

    Az apóra darabolt fokhagymát is hozzátesszük, majd a lisztet jól elkeverjük a főzőtejszínnel, és azt is hozzáöntjük a húshoz.

    Megszórjuk kevés majoránnával, és újra felforraljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá