Sütőzacskóban sült oldalas és dagadó szeletek recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 70 dkg dagadó
- 70 dkg oldalas
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 dl fehérbor
Elkészítése:
A húst feldaraboltam és megmostam, majd sóval, borssal megszórtam.
Sütőzacskóba tettem a húsokat, a fokhagymát rászórtam és fehérbort öntöttem rá.
A zacskó száját bekötöttem és a zacskót pár helyen tűvel megszurkáltam.
220 fokra melegített sütőben, egy tepsibe téve 80 perc alatt megsütöttem.
Petrezselymes krumplival és uborka salátával fogyasztottuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.