Sütőzacskóban sült oldalas és dagadó szeletek

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Sütőzacskóban sült oldalas és dagadó szeletek

Hozzávalók:

  • 70 dkg dagadó
  • 70 dkg oldalas
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 5 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 dl fehérbor

Elkészítése:

A húst feldaraboltam és megmostam, majd sóval, borssal megszórtam.

Sütőzacskóba tettem a húsokat, a fokhagymát rászórtam és fehérbort öntöttem rá.

A zacskó száját bekötöttem és a zacskót pár helyen tűvel megszurkáltam.

220 fokra melegített sütőben, egy tepsibe téve 80 perc alatt megsütöttem.

Petrezselymes krumplival és uborka salátával fogyasztottuk.