Sült hús burgonyával recept

Hozzávalók:
- 1 kg lapocka
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 ek zsír
- 1 dl víz
- 3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst 2 cm-es szeletekre vágtam. Sóztam, borssal meghintettem.
Egy tepsit zsírral kikentem. A húst belefektettem, ráöntöttem a vizet és a zúzott fokhagymát rászórtam. Alufóliával befedtem.
220 fokon 1 óra 15 percig sütöttem. Az alufóliát levettem és szép pirosra sütöttem.
Burgonyapürével és káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »