Sült hús burgonyával recept
Hozzávalók:
- 1 kg lapocka
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 ek zsír
- 1 dl víz
- 3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst 2 cm-es szeletekre vágtam. Sóztam, borssal meghintettem.
Egy tepsit zsírral kikentem. A húst belefektettem, ráöntöttem a vizet és a zúzott fokhagymát rászórtam. Alufóliával befedtem.
220 fokon 1 óra 15 percig sütöttem. Az alufóliát levettem és szép pirosra sütöttem.
Burgonyapürével és káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









