Sajttal töltött fasírt baconbe tekerve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús /comb vagy lapocka/
- 2-3 szikkadt zsemle vagy két szelet szikkadt kenyér
- 2 dl tej
- ½ fej vöröshagyma
- 6-8 gerezd fokhagyma /lehet kevesebb is ha, valaki nem szereti annyira fokhagymásan/
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, őrölt bors, pirospaprika ízlés szerint
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A hagymákat apróra vágtam. A zsemléket tejbe áztattam, kinyomkodtam.
A darált húst összedolgoztam az apróra vágott hagymákkal, tojással, kinyomkodott zsemlékkel. Ízesítettem sóval, borssal, pirospaprikával.
A kész masszából kis rudakat formáztam, mindegyik közepébe egy vékony hasábra vágott sajtot nyomkodtam.
A rudacskákat bacomba tekertem és kiolajozott tepsibe tettem. Előmelegített sütőben /40-50 perc/ megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »