Petrezselymes burgonya és aszalt szilvával töltött karaj recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1,5 kg krumpli
- 0,5 kg szeletelt karaj
- 10 dkg aszalt szilva
- 10 dkg szeletelt füstölt sajt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
- petrezselyemzöld
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és megfőzzük. Ha megfőtt leszűrjük és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a petrezselymet és összeforgatjuk. Ha elkészült félreteszük.
A karajt kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk majd ráteszünk a szelet sajtot és 3 szem aszalt szilvát. Két oldalról behatjuk és felgöngyönljük, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk, majd nem túl bő és forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.