Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt, bőrös sertéssült recept

Pácolt, bőrös sertéssült
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg szeletelt bőrös sertéscomb
    • 1 teáskanál szemes mustármag
    • 1 teáskanál szemes koriandermag
    • 1/2 teáskanál szemes bors
    • 1/4 teáskanál köménymag
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 fej vöröshagyma cikkekre vágva
    • só ízlés szerint
    • őrölt bors ízlés szerint
    • körömnyi nagyságú babérlevél
    • chili pehely (aki szereti)

    Elkészítése:

    A húst a fűszerekkel mindkét oldalán megszórjuk, bedörzsöljük, majd egy fedeles edénybe belerakva, meglocsoljuk olajjal és egy éjszakát hűtőben tároljuk.

    Másnap tepsibe átrakva, alufóliával letakarva kb 20 percig 170 fokon sütjük, majd alufóliát levéve pirosra sütjük.

    Omlós, ízletes hús, amely petrezselymes krumplival kiváló ebéd.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá