Sültek, sültje recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 2 kis fej vöröshagyma
- 200 g csiperke gomba
- 3-4 db sárgarépa
- 1 ek méz
- 3 ek mustár
- Ízlés szerint só és fokhagyma granulátum
Elkészítése:
A hagymát karikákra, a répákat vékony csíkokra vágjuk, a tepsit kizsírozzuk, vagy olajjal meglocsoljuk.
Az oldalast megszórjuk sóval és fokhagyma granulátummal. Letakarjuk alufóliával, majd 180 fokos sütőbe toljuk kb fél órára.
Hozzáadjuk a répát, a gombákat és a hagymát, majd megkenjük a húsokat mézes mustárral és meglocsoljuk a szafttal. Visszatoljuk a sütőbe és körülbelül fél óráig sütjük, amíg minden meg nem puhul.
Tipp:
Én francia salátával és krumpli pürével találtam. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »