Sültek, sültje recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 2 kis fej vöröshagyma
- 200 g csiperke gomba
- 3-4 db sárgarépa
- 1 ek méz
- 3 ek mustár
- Ízlés szerint só és fokhagyma granulátum
Elkészítése:
A hagymát karikákra, a répákat vékony csíkokra vágjuk, a tepsit kizsírozzuk, vagy olajjal meglocsoljuk.
Az oldalast megszórjuk sóval és fokhagyma granulátummal. Letakarjuk alufóliával, majd 180 fokos sütőbe toljuk kb fél órára.
Hozzáadjuk a répát, a gombákat és a hagymát, majd megkenjük a húsokat mézes mustárral és meglocsoljuk a szafttal. Visszatoljuk a sütőbe és körülbelül fél óráig sütjük, amíg minden meg nem puhul.
Tipp:
Én francia salátával és krumpli pürével találtam. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »