Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept

Hozzávalók:
- 2 szelet tarja
- 1 ek mustáros gyorspác
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 ek zsiradék
- 1,5 dl rosé
- 1 dl húsalaplé
- 1 csomag félkész tortelloni
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és állni hagyjuk.
A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.
A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.
A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.
A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »