Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept

Hozzávalók:
- 2 szelet tarja
- 1 ek mustáros gyorspác
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 ek zsiradék
- 1,5 dl rosé
- 1 dl húsalaplé
- 1 csomag félkész tortelloni
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és állni hagyjuk.
A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.
A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.
A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.
A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »