Mustáros sült tarja fenyőmagos-pestos tortellonival recept

Hozzávalók:
- 2 szelet tarja
- 1 ek mustáros gyorspác
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 ek zsiradék
- 1,5 dl rosé
- 1 dl húsalaplé
- 1 csomag félkész tortelloni
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, olajozzuk be kicsit és állni hagyjuk.
A pácos husit a felhevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe és tovább sütjük a húst locsolgatva.
A hagymát cikkekre vágjuk és a hús mellé tesszük tovább dinsztelve az egészet. Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben és ha kell, akkor a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.
A végén tálaljuk is a tortellonival, amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt.
A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »