Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros, gombás tokány recept

Mustáros, gombás tokány
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg sertéscomb
    • 15 dkg gomba
    • 1 dl vörösbor
    • 2 dl tejföl
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 evőkanál mustár
    • bors
    • majoránna

    Elkészítése:

    A hagymát apró kockákra vágjuk, megpároljuk, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük.

    Felengedjük a vörösborral és lefedve kis lángon majdnem puhára pároljuk. Ha szükséges kis vizet öntünk alá. Hozzáadjuk a megtisztított felszeletelt gombát, a hússal együtt megpuhítjuk.

    Végül a tejfölt, a mustárt és a lisztet simára keverjük és besűrítjük vele a tokányt és összeforraljuk.

    Főtt tésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá