Magyaros sertésérmék recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg karaj csont nélkül
- 1 kg burgonya
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5-6 darab paprika
- 1 db hegyes erős paprika
- 3 darab paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- 2 tk pirospaprika
- étolaj
Elkészítése:
A karajt kis szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük.
A szalonnát apró kockára, a paprikát, paradicsomot karikákra, a hagymát fél karikákra vágjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és bő olajban megsütjük.
A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, sózzuk, megszórjuk pirospaprikával és készre pároljuk a lecsót.
A megsütött burgonyát összekeverjük a lecsóval és a karajszeletekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









