Magyaros sertésérmék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg karaj csont nélkül
- 1 kg burgonya
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5-6 darab paprika
- 1 db hegyes erős paprika
- 3 darab paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- 2 tk pirospaprika
- étolaj
Elkészítése:
A karajt kis szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük.
A szalonnát apró kockára, a paprikát, paradicsomot karikákra, a hagymát fél karikákra vágjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és bő olajban megsütjük.
A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, sózzuk, megszórjuk pirospaprikával és készre pároljuk a lecsót.
A megsütött burgonyát összekeverjük a lecsóval és a karajszeletekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »