Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos, csípős göngyölt karaj recept

Krémsajtos, csípős göngyölt karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    •  4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 1 jalapeno paprika
    • 2-3 levél medvehagyma
    • 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
    • 15 dkg bacon
    • őrölt fehér bors
    • 20 dkg finomliszt
    • 2-3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:

    A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.

    A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Tipp:

    Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá