Krémsajtos, csípős göngyölt karaj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 1 jalapeno paprika
- 2-3 levél medvehagyma
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehér bors
- 20 dkg finomliszt
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp:
Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


