Krémsajtos, csípős göngyölt karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 1 jalapeno paprika
- 2-3 levél medvehagyma
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehér bors
- 20 dkg finomliszt
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott baconcsíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp:
Gombás rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »