Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karajszeletek sajtos bundában recept

Karajszeletek sajtos bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg csont nélküli karaj (4 szelet)
    • só ízlés szerint

    A panírhoz:

    • kb 20 dkg finomliszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl tej
    • 10 dkg reszelt sajt

    A körethez:

    • 60 dkg burgonya
    • 2 tk ételízesítő
    • 1 kk pirospaprika

    A sütéshez:

    • 6 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húst kiklopfoltam és megsóztam mindkét oldalát.

    A tojásokat felvertem és hozzákevertem a tejet és a sajtot.

    Először lisztbe, majd a sajtos masszába, majd végül újra lisztbe forgattam a húsokat.

    Felhevített olajban, fedő alatt, majd fordítás után fedő nélkül kisütöttem a húsokat.

    A körethez a krumplit meghámoztam, megmostam, majd nagyobb hasábokra vágtam. Ételízesítőt és paprikát szórtam rá, majd kb 30 percig állni hagytam. Ezután a levét leszűrtem és bő olajban kisütöttem.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá