Húsgombóccal töltött körte recept
Hozzávalók:
- 4 nagyobb körte
- 30 dkg darált hús
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors, őrölt koriander
- 1 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A körtét ketté vágjuk, eltávolítjuk a magházat és a helyén egy karalábé vájóval nagyobb mélyedést készítünk.
A kivájt körtedarabokat finomra vágjuk, hozzáadjuk a darált húshoz, majd ízesítjük és a tojás hozzáadásával alaposan összekeverjük.
A masszából 8 gombócot készítünk és elhelyezzük a körték mélyedéseibe.
Egy hőálló tálat kivajazunk elrendezzük benne a körtéket és 180 °C-on kb 35-40 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »










