Húsgombóccal töltött körte recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb körte
- 30 dkg darált hús
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors, őrölt koriander
- 1 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A körtét ketté vágjuk, eltávolítjuk a magházat és a helyén egy karalábé vájóval nagyobb mélyedést készítünk.
A kivájt körtedarabokat finomra vágjuk, hozzáadjuk a darált húshoz, majd ízesítjük és a tojás hozzáadásával alaposan összekeverjük.
A masszából 8 gombócot készítünk és elhelyezzük a körték mélyedéseibe.
Egy hőálló tálat kivajazunk elrendezzük benne a körtéket és 180 °C-on kb 35-40 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »