Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Holland rántott hús recept

Holland rántott hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darál thús
    • 150 ml 12 %-os főzőtejszín
    • 20 dkg reszelt sajt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • frissen őrölt bors
    • zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A darált húst összekeverjük a tejszínnel és egy jól záródó edényben hagyjuk egy éjszakát állni a hűtőben.

    A sajtot finomra reszeljük, hozzáadjuk a húshoz, borssal megszórjuk, megsózzuk ízlés szerint és alaposan összekeverjük.

    Tenyerünket enyhén benedvesítjük, húspogácsákat formázunk a masszából, majd belemártjuk a felvert, kissé megsózott tojásba, majd zsemlemorzséba. A folyamatot még egyszer megismételjük.

    Forró olajban, alacsony hőfokon mindkét oldalát megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá