Grúz máj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g sertésmáj
- 2 db vöröshagyma
- 300 ml lecsó
- őrölt fekete bors
- őrölt kömény
- só
- zsír (vagy olaj)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A májat megmossuk majd papírtörlővel leszárítjuk és vastagabb csíkokra vágjuk.
Ezután megfűszerezzük a borssal és a köménnyel, majd forró zsiradékon elősütjük egy serpenyőben. A kész májat egy tányérba szedjük és melegen tartjuk.
A megmaradt zsírban megdinszteljük a hagymakarikákat és félretesszük, majd a lecsót is átmelegítjük egy kicsit. Egy sütőtálat enyhén kizsírozunk, majd alulra rakjuk a májat, ráhalmozzuk a hagymakarikákat, befedjük a lecsóval és ráütjük a tojásokat.
A tojásokat megízesítjük sóval és őrölt fekete borssal. Előmelegített 180 °C sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Friss kenyérrel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »