Grillfasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált sertéshús
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy ek ketchup
- 1 nagy tk magos mustár
- 1 kk őrölt bors
- 1 tk só
- 1 ek fűszerpaprika
- 1-1,5 dl sör
- ízlés szerint cayenne bors
Elkészítése:
A vöröshagymát nagyon apró kockákra vágjuk és az összes hozzávalóval együtt a darált húshoz adva alaposan összegyúrjuk.
Minimum 1 órát (de akár éjszakára is) hűtőbe téve állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Miközben kellő parázs keletkezik a grillsütőben, hagyjuk a húst szoba hőmérsékletűre felengedni, majd vizes kézzel pogácsákat formázunk a masszából.
Az izzó faszén felett kellő magasságra (15-20 cm) állítjuk a rácsot és 2*2 forgatással nagyjából 15-18 perc alatt szép pirosra sütjük.
Fontos, hogy a forgatáshoz ne villával szúrjuk, hanem húscsipeszt használjunk!
Házilag készített hamburgerben nagyon finom, bár mi most simán csak kenyérrel és zöldségekkel fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »