Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát nagyon apró kockákra vágjuk és az összes hozzávalóval együtt a darált húshoz adva alaposan összegyúrjuk.
Minimum 1 órát (de akár éjszakára is) hűtőbe téve állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Miközben kellő parázs keletkezik a grillsütőben, hagyjuk a húst szoba hőmérsékletűre felengedni, majd vizes kézzel pogácsákat formázunk a masszából.
Az izzó faszén felett kellő magasságra (15-20 cm) állítjuk a rácsot és 2*2 forgatással nagyjából 15-18 perc alatt szép pirosra sütjük.
Fontos, hogy a forgatáshoz ne villával szúrjuk, hanem húscsipeszt használjunk!
Házilag készített hamburgerben nagyon finom, bár mi most simán csak kenyérrel és zöldségekkel fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!