Grillezett csülök recept
Hozzávalók:
- 1 csontozott csülök (kb 1,5 kg)
- 4 dl olaj
- 1 csomag grill pác
- 40 dkg csiperke gomba
- 1 csomag friss, kevert saláta
- 1 dl majonéz
- 1 dl natúr joghurt
Elkészítése:
A csontozott csülköt feldaraboljuk. A pácot 2 dl olajban elkeverjük és beletesszük a csülök darabokat és egy éjszakán át pácoljuk.
A grill serpenyőt/tárcsát felhevítjük, öntünk bele 2 dl olajat és szép pirosra meggrillezzük a csülök darabokat.
Mikor kész a megtisztított gombákat is meggrillezzük a megmaradt pörkös, fűszeres olajban.
A majonézt és a joghurtot egy keverő tálban összekeverjük.
A sülteket a joghurtos öntettel csorgatott friss kevert salátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









