Grillezett csülök recept

Hozzávalók:
- 1 csontozott csülök (kb 1,5 kg)
- 4 dl olaj
- 1 csomag grill pác
- 40 dkg csiperke gomba
- 1 csomag friss, kevert saláta
- 1 dl majonéz
- 1 dl natúr joghurt
Elkészítése:
A csontozott csülköt feldaraboljuk. A pácot 2 dl olajban elkeverjük és beletesszük a csülök darabokat és egy éjszakán át pácoljuk.
A grill serpenyőt/tárcsát felhevítjük, öntünk bele 2 dl olajat és szép pirosra meggrillezzük a csülök darabokat.
Mikor kész a megtisztított gombákat is meggrillezzük a megmaradt pörkös, fűszeres olajban.
A majonézt és a joghurtot egy keverő tálban összekeverjük.
A sülteket a joghurtos öntettel csorgatott friss kevert salátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »