Grillezett csülök recept

Hozzávalók:
- 1 csontozott csülök (kb 1,5 kg)
- 4 dl olaj
- 1 csomag grill pác
- 40 dkg csiperke gomba
- 1 csomag friss, kevert saláta
- 1 dl majonéz
- 1 dl natúr joghurt
Elkészítése:
A csontozott csülköt feldaraboljuk. A pácot 2 dl olajban elkeverjük és beletesszük a csülök darabokat és egy éjszakán át pácoljuk.
A grill serpenyőt/tárcsát felhevítjük, öntünk bele 2 dl olajat és szép pirosra meggrillezzük a csülök darabokat.
Mikor kész a megtisztított gombákat is meggrillezzük a megmaradt pörkös, fűszeres olajban.
A majonézt és a joghurtot egy keverő tálban összekeverjük.
A sülteket a joghurtos öntettel csorgatott friss kevert salátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »