Göngyölt karajszeletek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 szál újhagyma
- 1 kördobozos (8 cikk) háromszög sajt
- 1 evőkanál mustár
- 2 hegyeserős paprika vagy 1 zöld kaliforniai paprika
- 1 piros kaliforniai paprika
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük.
Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és paprikákat elkeverjük a ajttal, mustárral. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletekre, majd felgöngyöljük. Szorosan alufóliába csavarjuk és a tekercseket sütőrácsra vagy tepsibe tesszük.
Közepes lángon 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









