Göngyölt karajszeletek

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 2 szál újhagyma
  • 1 kördobozos (8 cikk) háromszög sajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 hegyeserős paprika vagy 1 zöld kaliforniai paprika
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 2 tojás
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

A tojásokat megfőzzük.

Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és paprikákat elkeverjük a ajttal, mustárral. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletekre, majd felgöngyöljük. Szorosan alufóliába csavarjuk és a tekercseket sütőrácsra vagy tepsibe tesszük.

Közepes lángon 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!