Fűszerkérges sertésszűz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 sertés szűzérme
- olívaolaj
- só
- őrölt feketebors
- rozmaring
- oregánó
Elkészítése:
A szűzérmét lehártyázzuk, bekenjük olívaolajjal és bedörzsöljük a fűszerek keverékével, majd 3-4 órát hűtőben pihentetjük, majd sütés előtt fél órával kivesszük onnan.
A tepsibe a hús alá vékonyan olívaolajat locsolunk, ráfektetjük a húst és lefedjük alufóliával.
180 fokon 1 óra alatt omlósra sütjük.
Tálálhatunk mellé fokhagymás-tejszínes mártást és szalmakrumplit.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.