Fűszeres tarja recept

Hozzávalók:
- 1 kg tarja
- 3 fej vörös hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- fekete bors őrölt
- majoránna
- bazsalikom
- só
- 2 dl étolaj
- 1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát és a fokhagymát botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk az étolajat és a pirospaprikát. Borssal, majorannával és bazsalikommal fűszerezzük.
Ebbe pácoljuk a besózott hússzeleteket. Legalább egy éjszakát álljon a hűtőben.
Másnap, tepsiben fólia alatt 20-30 percig sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk mindkét oldalát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »