Fokhagymás tekergő recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 10 dkg szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- fél fej hagyma
- petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis doboz paradicsompüré (70 g)
Elkészítése:
A húst felszeleteljük ujjnyi vatragra, majd kiklopfoljuk.
A fokhagymát meghámozzuk és fokhagymanyomón áttörjük, a petrezselymet apróra vágjuk. Jól bedörzsöljük velük a hússzeleteket. 1 darab szalonnát teszünk minden húsra és feltekerjük. Megtűzzük és megsózzuk a tekercseket.
Az olajban megpirítjuk a hagymát, megforgatjuk benne a hústekercseket és kevés vízzel felengedve puhára pároljuk.
Mikor majdnem kész belekeverjük a kevés vízzel elkevert paradicsompürét és összeforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »