Fokhagymás tekergő recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 10 dkg szalonna
- 1 gerezd fokhagyma
- fél fej hagyma
- petrezselyemzöld
- 2 evőkanál olaj
- 1 kis doboz paradicsompüré (70 g)
Elkészítése:
A húst felszeleteljük ujjnyi vatragra, majd kiklopfoljuk.
A fokhagymát meghámozzuk és fokhagymanyomón áttörjük, a petrezselymet apróra vágjuk. Jól bedörzsöljük velük a hússzeleteket. 1 darab szalonnát teszünk minden húsra és feltekerjük. Megtűzzük és megsózzuk a tekercseket.
Az olajban megpirítjuk a hagymát, megforgatjuk benne a hústekercseket és kevés vízzel felengedve puhára pároljuk.
Mikor majdnem kész belekeverjük a kevés vízzel elkevert paradicsompürét és összeforraljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »