Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás tarja recept

Fokhagymás tarja
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csont nélküli tarja
    • só ízlés szerint
    • őrölt bors ízlés szerint

    A páchoz:

    • 2 dl tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 gerezd zúzott fokhagyma
    • 2 tk pirospaprika

    A hempergetéshez:

    • 15 dkg finomliszt

    A sütéshez:

    • 7 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük és enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát besózzuk és őrölt borssal megszórjuk.

    A tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát összekeverjük egy tálban. Ebbe beletesszük a hússzeleteket.
    Lefedjük a tetejét és hűtőbe tesszük egy éjszakára.

    Sütés előtt lisztbe mártjuk a pácolt hússzeleteket és fedő alatt, felhevített étolajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá