Fokhagymás tarja recept
Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
A páchoz:
- 2 dl tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 tk pirospaprika
A hempergetéshez:
- 15 dkg finomliszt
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát besózzuk és őrölt borssal megszórjuk.
A tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát összekeverjük egy tálban. Ebbe beletesszük a hússzeleteket.
Lefedjük a tetejét és hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Sütés előtt lisztbe mártjuk a pácolt hússzeleteket és fedő alatt, felhevített étolajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









