Fokhagymás sült tarja recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 6 szép szelet tarja
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 ek sertészsír
- 1 dl víz
- 1 tk pirospaprika
Elkészítése:
A húsok mindét oldalát sózzuk és borsozzuk.
Egy edény aljára tesszük a zsírt és rárakjuk a hússzeleteket.
A fokhagymát felaprítjuk és a tarjára szórjuk. A vizet ráöntjük és fedővel befedjük.
Lassú tűznél, jó 1 óra alatt megsütjük, de az függ attól is, hogy milyen idős a hús.
A sütés közben a szeleteket megfordítjuk és az elfőtt vizet pótoljuk.
A sütés végén levesszük a fedőt, megszórjuk pirospaprikával és szép pirosra sütjük.
Burgonyapürével, házilag eltett svéd savanyúsággal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









