Bundás karaj sült krumplival recept
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- sertés fűszersó
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt
- só
- olaj
- 2 kg burgonya
- sült burgonya fűszersó
- savanyúság a tálaláshoz
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk és a sertés fűszersóval megszórjuk.
A tojásokat sóval felverjük és annyi lisztet adagolunk hozzá, hogy palacsintatészta állagú masszát kapjunk. A liszt mennyisége a tojás méretétől függ.
A hússzeleteket a masszában megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, burgonyaszeletelővel leszeleteljük, a sült burgonya fűszersóban megforgatjuk majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A húst a sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









