Bundás karaj sült krumplival recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- sertés fűszersó
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- só
- olaj
- 2 kg burgonya
- sült burgonya fűszersó
- savanyúság a tálaláshoz
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk és a sertés fűszersóval megszórjuk.
A tojásokat sóval felverjük és annyi lisztet adagolunk hozzá, hogy palacsintatészta állagú masszát kapjunk. A liszt mennyisége a tojás méretétől függ.
A hússzeleteket a masszában megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, burgonyaszeletelővel leszeleteljük, a sült burgonya fűszersóban megforgatjuk majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A húst a sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »