Bundás karaj sült krumplival recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- sertés fűszersó
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- só
- olaj
- 2 kg burgonya
- sült burgonya fűszersó
- savanyúság a tálaláshoz
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk és a sertés fűszersóval megszórjuk.
A tojásokat sóval felverjük és annyi lisztet adagolunk hozzá, hogy palacsintatészta állagú masszát kapjunk. A liszt mennyisége a tojás méretétől függ.
A hússzeleteket a masszában megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, burgonyaszeletelővel leszeleteljük, a sült burgonya fűszersóban megforgatjuk majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A húst a sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »