Bundás karaj sült krumplival recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- sertés fűszersó
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- só
- olaj
- 2 kg burgonya
- sült burgonya fűszersó
- savanyúság a tálaláshoz
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk és a sertés fűszersóval megszórjuk.
A tojásokat sóval felverjük és annyi lisztet adagolunk hozzá, hogy palacsintatészta állagú masszát kapjunk. A liszt mennyisége a tojás méretétől függ.
A hússzeleteket a masszában megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, burgonyaszeletelővel leszeleteljük, a sült burgonya fűszersóban megforgatjuk majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
A húst a sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.