Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Párizsisaláta recept

Párizsisaláta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg párizsi
    • 80 dkg paradicsom
    • 1 kis ü szeletelt gomba
    • 2-3 db lilahagyma
    • 8-10 db friss bazsalikom levél
    • só, őrölt bors
    • 700 g natúr görög krémjoghurt
    • Maradék sülthús

    Elkészítése:

    A gombát a levétől leszűrjük és lecsepegtetjük.

    A paradicsomot félcikkekre, a hagymát negyedelve, majd vékony szeletekre, a párizsit csíkokra, a bazsalikomot apróra és ha van 1-2 szelet maradék sült hús/sült csirkemell, azokat apró kockára vágjuk és a leszűrt gombával együtt egy tálba téve ráöntjük a joghurtot.

    Sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverjük.

    Lezárjuk és a hűtőbe téve legalább 1 órát hagyjuk, hogy miközben lehűl, az ízek összeérjenek.

    Nyáron, melegben igen könnyű és hűsítő vacsorasaláta.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá