Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mascarponés lazacsaláta recept

Mascarponés lazacsaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg mascarpone
    • 15 dkg skót füstölt lazacfilé
    • 1 csokor metélőhagyma
    • csipet őrölt bors
    • 1 evőkanál olíva olaj
    • egy bagett a tálaláshoz

    Elkészítése:

    A lazacot bekenjük olíva olajjal, betoljuk a 170 fokra előmelegített sütőbe kb 10 percre.

    Amíg a hal sül elkészítjük a krémet. A metélő hagymát felaprítjuk és belekeverjük a mascarponéba.

    A haltat, ha megsült villával apró darabokra szedjük, hűlni hagyjuk, végezetül belefogatjuk a metélő hagymás mascarponéba.
    Pirított bagettel kínáljuk.

    Tipp:

    Sót nem tettem bele, mert a füstölt lazac elég sós.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá