Kapros-lilahagymás krumplisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 2 fej lilahagyma
- 150 g tejföl
- só ,kevés ecet a főzővízbe
- 1 teáskanál mustár
- 1 evőkanál olaj
- 1-2 kávéskanál kapor
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
Elkészítése:
A lilahagymát apróra felszeleteljük, majd megsózzuk erőteljesen.
A burgonyát héjastól egészben, sós ,enyhén ecetes vízben megfőzzük.
Ezután a meghámozott, felkarikázott krumplit rátesszük a sózott lilahagymára.
A tejfölből, mustárból, szárított kaporból, az olajból, sóból, őrölt borsból és a fokhagyma granulátumból öntetet készítünk. Az egészet jól összekeverjük egy tálban.
A burgonyás lilahagymát összekeverjük az öntettel. Hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »