Kapros-lilahagymás krumplisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 2 fej lilahagyma
- 150 g tejföl
- só ,kevés ecet a főzővízbe
- 1 teáskanál mustár
- 1 evőkanál olaj
- 1-2 kávéskanál kapor
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
Elkészítése:
A lilahagymát apróra felszeleteljük, majd megsózzuk erőteljesen.
A burgonyát héjastól egészben, sós ,enyhén ecetes vízben megfőzzük.
Ezután a meghámozott, felkarikázott krumplit rátesszük a sózott lilahagymára.
A tejfölből, mustárból, szárított kaporból, az olajból, sóból, őrölt borsból és a fokhagyma granulátumból öntetet készítünk. Az egészet jól összekeverjük egy tálban.
A burgonyás lilahagymát összekeverjük az öntettel. Hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »