Hússaláta maradék csirkéből recept

Hozzávalók:
- maradék hús, nálam ez 1 egész grillezett csirkemell volt
- 3-4 db savanyú uborka
- 1 nagy pohár tejföl
- 3-4 ek majonéz
- 1 tk. mustár
- ízlés szerint só, bors
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt, apró darabokra vágva
- 1-2 tk aprított petrezselyem
- 1 konzerv kukorica
- 1 nagy főtt krumpli
Elkészítése:
A tojást keményre főzzük, megpucoljuk, kihűtjük, majd feldraboljuk.
A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük, ezt is kihűtjük.
A tejfölt elkeverjük a majonézzel, mustárral, petrezselyemmel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott savanyú uborkát, sajtot és a maradék húst. Végül belekeverjük a kukoricát, krumplit és a tojást is.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »