Epres salsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg eper
- 3 db kivi
- 1/2 kígyóuborka
- 2 szál újhagyma
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál citromlé
- késhegynyi fahéj
- csipet chili pehely
Elkészítése:
Az alapanyagokat mossuk meg, majd aprítsuk fel.
Egy tálban keverjük össze az eper, kivi és uborka kockákat, adjuk hozzá a hagyma karikákat is.
Az öntethez keverjük ki a citromlét és a mézet, adjunk hozzá egy késhegynyi fahéjat, végül pedig szórjuk bele a chilit.
Öntsük rá a gyümölcsökre és rázogassuk össze. Fogyasztás előtt, hűtőben érleljük 20-30 percet.
Tipp:
Pikáns kísérője a halaknak vagy a kerti grillen készített húsoknak.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »