Epres salsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg eper
- 3 db kivi
- 1/2 kígyóuborka
- 2 szál újhagyma
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál citromlé
- késhegynyi fahéj
- csipet chili pehely
Elkészítése:
Az alapanyagokat mossuk meg, majd aprítsuk fel.
Egy tálban keverjük össze az eper, kivi és uborka kockákat, adjuk hozzá a hagyma karikákat is.
Az öntethez keverjük ki a citromlét és a mézet, adjunk hozzá egy késhegynyi fahéjat, végül pedig szórjuk bele a chilit.
Öntsük rá a gyümölcsökre és rázogassuk össze. Fogyasztás előtt, hűtőben érleljük 20-30 percet.
Tipp:
Pikáns kísérője a halaknak vagy a kerti grillen készített húsoknak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »