Epres salsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg eper
- 3 db kivi
- 1/2 kígyóuborka
- 2 szál újhagyma
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál citromlé
- késhegynyi fahéj
- csipet chili pehely
Elkészítése:
Az alapanyagokat mossuk meg, majd aprítsuk fel.
Egy tálban keverjük össze az eper, kivi és uborka kockákat, adjuk hozzá a hagyma karikákat is.
Az öntethez keverjük ki a citromlét és a mézet, adjunk hozzá egy késhegynyi fahéjat, végül pedig szórjuk bele a chilit.
Öntsük rá a gyümölcsökre és rázogassuk össze. Fogyasztás előtt, hűtőben érleljük 20-30 percet.
Tipp:
Pikáns kísérője a halaknak vagy a kerti grillen készített húsoknak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »