Babsaláta receptek
A bab kitűnő fehérjeforrás, tápanyagokban gazdag és minden évszakban rendelkezésünkre áll. Télen szárított, nyáron frissen fejtett formában készíthetünk belőle ízletes és laktató salátákat.A pikánstól a mediterránon át az enyhén fűszeres salátákig számos receptből válogathatunk. Van, aki a kisszeműre, és van, aki a nagy, óriásbabra esküszik. A bab típusa mindegy, a lényeg, hogy kövesd a receptekben foglalt lépéseket, azokat gondosan tartsd be. Babsalátát ajánljuk előételnek, a főétel kiegészítőjeként vagy akár önálló fogásnak is. A hozzáadott zöldségek, az olívaolaj és a balzsamecet „megbolondítja”, különlegessé teszi ezt a könnyed, mégis laktató és egészséges ételt.
ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide
Recept szűrés ételallergiásoknak
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint