Eperkrémes palacsinta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- kisütött palacsinta
- 25 dkg mascarpone
- 30 dkg eper
- 4-5 evőkanál cukor
- 3,5 dl jól lehűtött tejszín
Elkészítése:
20 epret a cukorral botmixer segítségével pürésítjük, majd kikeverjük a mascarponéval, majd a összeforgatjuk a keményre vert tejszínhabbal.
A maradék epret apróra vágjuk.
A palacsintákat megkenjük az epres krémmel, majd megszórjuk kevés eperrel és feltekerjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.