Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás, diós palacsinta recept

Almás, diós palacsinta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg cukor
    • 40 dkg liszt
    • 5 dkg darált dióbél
    • 2 nagyobb alma
    • fahéj
    • porcukor
    • tej
    • olaj

    Elkészítése:

    A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tejjel lazítjuk a tésztát.

    Ezután hozzáadjuk a diót és belereszeljük az a meghámozott almákat. Tejjel tovább lazítjuk.

    A sűrű tésztát serpenyőben, kevés olajon egyenként kisütjük.

    Tálaláskor háromszögre hajtogatjuk, megszórjuk porcukorral és darált dióval.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá