Sárgarépás rétes recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sárgarépa
- 10 dkg cukor
- 1 dkg őrölt fahéj
- 0,5 dl olaj
- 1 csomag réteslap
Elkészítése:
A répát meghámozzuk és nagy lukú reszelőn lereszeljük.
2 evőkanál olajon a lereszelt répát megdinszteljük, hozzáadjuk a fahéjat és a cukrot, majd elkeverjük.
A lapokat enyhén nedves konyha ruhára rakjuk és minden lapot megkenünk olajjal. A dinsztelt, kihűlt répát rászórjuk, majd a konyharuha segítségével feltekerjük és olajozott tepsibe rakjuk. A tetejét is megkenjük olajjal.
Ezután 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Mikor kihűl, akkor szeleteljük és a tetejét megszórjuk porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »