Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgarépás rétes recept

Sárgarépás  rétes
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sárgarépa
    • 10 dkg cukor
    • 1 dkg őrölt fahéj
    • 0,5 dl olaj
    • 1 csomag réteslap

    Elkészítése:

    A répát meghámozzuk és nagy lukú reszelőn lereszeljük.

    2 evőkanál olajon a lereszelt répát megdinszteljük, hozzáadjuk a fahéjat és a cukrot, majd elkeverjük.

    A lapokat enyhén nedves konyha ruhára rakjuk és minden lapot megkenünk olajjal. A dinsztelt, kihűlt répát rászórjuk, majd a konyharuha segítségével feltekerjük és olajozott tepsibe rakjuk. A tetejét is megkenjük olajjal.

    Ezután 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

    Mikor kihűl, akkor szeleteljük és a tetejét megszórjuk porcukorral.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá