Csemege kukorica recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 cső zsenge kukorica
- víz
Elkészítése:
A kukoricáról a haját leszedjük. A zsenge héjából a lábas aljára teszünk, majd a kukorica csöveket is beletesszük. A bajuszából is teszek, mert jó ízt ad neki.
Hideg vízzel felöntve, fedővel lefedve, forrástól számítva 11-15 percig főzzük. A főzőlébe sót nem teszünk!
A levében hagyjuk langyosra hűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »