Egyszerű megymártás recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 1 evőkanál vegeta
- 1 üveg meggy befőtt
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg búzadara
- 1 kávéskanál olaj
- só, cukor, fahéj, szegfűszeg ízlés szerint
Elkészítése:
A combokat a vegetás vízben megfőzzük.
A befőttet egy edénybe öntjük, hozzá adunk még 1 befőttesüveg vizet, a sót, cukrot, fahéjt, szegfűszeget, majd mikor felforrt, akkor hozzáadjuk a 1 dl vízzel elkevert pudingport és összeforraljuk.
A búzadarát az olajon aranybarnára pirítjuk, felöntjük 3 dl vízzel és addig főzzük míg puha és morzsalékos lesz.
Az elkészült combokat a mártással és a darával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.