Raguleves borjúból recept

Hozzávalók:
- 40 dkg borjúhús
- felkockázott zöldségek vegyesen
- vaj
- só, bors, tárkony
- liszt
- 2 kisebb hagyma
Elkészítése:
Aprítsuk fel a hagymát, majd hevítsük fel a vajat. Kezdjük el lassú tűzön dinsztelni a hagymát, majd adjuk hozzá a húsokat is. Együtt pirítsuk.
Amikor a hús fehér kérget kap, adjuk hozzá a kockázott zöldségeket. Szórjuk meg 1-2 ek liszttel, majd jöhetnek bele a fűszerek is.
Öntsük fel forró vízzel. Használhatunk hús-, vagy zöldségleves alaplét is. Lassú lángon fűzzük amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak.
Tálaláskor kínáljunk tejfelt hozzá és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »