Raguleves borjúból recept

Hozzávalók:
- 40 dkg borjúhús
- felkockázott zöldségek vegyesen
- vaj
- só, bors, tárkony
- liszt
- 2 kisebb hagyma
Elkészítése:
Aprítsuk fel a hagymát, majd hevítsük fel a vajat. Kezdjük el lassú tűzön dinsztelni a hagymát, majd adjuk hozzá a húsokat is. Együtt pirítsuk.
Amikor a hús fehér kérget kap, adjuk hozzá a kockázott zöldségeket. Szórjuk meg 1-2 ek liszttel, majd jöhetnek bele a fűszerek is.
Öntsük fel forró vízzel. Használhatunk hús-, vagy zöldségleves alaplét is. Lassú lángon fűzzük amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak.
Tálaláskor kínáljunk tejfelt hozzá és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »